Stora gröna blad och en ny stol


Jag skrev om min nya planta Alocasia Portadora för ett par veckor sedan. Plantan mår bra och det kommer ständigt nya fina blad men så snart det kommer ett nytt blad slokar ett gammalt och då måste man skära av det. Det känns väldigt synd att bara slänga så jag satte dom vackra bladen i en vas, nu är dom inne på sin andra vecka. Dom håller sig fina jätte länge!

Älskar de stora maffiga bladen, vet du att dom gråter små lyckotårar när dom trivs. Hur fint är inte det?

Jag klickade hem ett par fina Mundus stolar på Bukowskis. Jag har letat länge efter de perfekta karmstolarna, som passar både till mina kyrkbänkar och mitt gröna bord, nu har jag äntligen hittat dom.


Är helt förälskad i denna färgskalan, mörktträ, mossgrön, mässing och stora blad förstås. Det måste vara hösten som är på ingång!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *