Tävling

IMG_8054_Snapseed_Snapseed

Tjejmiddagen var en succé, god mat, trevligt sällskap och snygga köksredskap!

Jag lovad ju att dela med mig av receptet på den godaste lök-rabarber marmeladen EVER, den passar utmärkt att äta tillsammans med ost eller på kexet. Så här kommer den..

Skiva 500 gr rödlök och 2 stora stjälkar rabarber. Lägg i en kastrull med 400 gram socker 75 gram russin, en kanelstång, några kryddnejlikor, 2 lagerblad, 125 g vitt vin och 100 gram vinäger. Sätt på låg värme och koka i en timme, tills ingredienserna  kommer att förtjockas, rör om ofta. Låt svalna och förvara marmeladen i en steriliserad glasburk, eller gör som vi gjorde, ät upp den direkt med goda får-ostar och frökex!

I samarbete med Eva Solo lottar jag ut min absoluta favorit ur deras sortiment och det är denna lilla snygga kastrull! Lika snygga på spisen som att servera ur direkt på bordet!

Grytan är som gjutjärn i en slitstark konstruktion med fantastisk förmåga att hålla och fördela värmen. Invändigt har den en Slip-Let-beläggning i fyra lager PFOA-fri PTFE, som är lätt att diska och gör att man klarar sig med väldigt lite matfett i matlagningen.

 Så om du älskar gjutjärn men inte har några tyngdlyftarambitioner, då är grytorna och stekpannorna med gjutjärnslook i den nya Nordic Kitchen-serien från Eva Solo som gjorda för dig. Grytorna och stekpannorna i serien kan användas på alla värmekällor, även induktion!

Skriv en kommentar här under vad du tänker laga i grytan så blir den kanske din!

Tävlingen pågår t o m. den 2016-11-02. En vinnare utses av en jury bestående av mig och representant från Eva Solo, vårt beslut kan ej överklagas. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Gryta av värde totalt 1499kr ligger i potten.

Lycka till!

serialsue-trial-1.regular-1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *