Uppstart av Trädgårdstider


Idag kom äntligen solen fram och det kändes klart och tydligt att det börjar bli vår i luften. Solen sken, fåglarna kvittrade och man riktigt kände hur det spritter ute i naturen.

Idag satt jag igång med planeringen av Trädgårdstider 2019 och det känns så kul! Vi kommer alltså att spela in nu under vår, sommar och höst för att sen sända programmet till våren 2019. För alla er som kommer att sakna oss i rutan så kommer det sändas två “det bästa av Trädgårdstider” som kommer att sändas 15 och 22 maj kl. 20:00 i SVT 1. De senaste säsongerna kommer undertiden läggas ut på SVT Play. Allt för att ni tittare inte ska glömma oss under det här säsongen… Med tanke på årets vår och att det fortfarande är tjäle i marken är jag tacksam för att vi nu har detta upplägget och jag är övertygad om att programmet kommer att bli så mycket bättre nu när vi producerar ett år i förväg.

Med vårsolen som strilade in genom fönstren passade jag på och plöja igenom Spenat i stan, en heltäckande och praktisk handbok som guidar dig som bor i stan med smarta tips om hur du kan odla din egen mat. Hela boken har ett fint hållbarhetsfokus och värnar om naturen och våra resurser. Gillar tanken om att lyckas äta bättre och kunna njuta av egna, nyskördade grönsaker.

Har en del andra böcker som väntar på tur… Mitt trädgårdsår, Dahlior, Odla grönsaker, Den asiatiska köksträdgården och  I trädgårdsmästarens spår. Ja ni hör ju var fokuset ligger just nu, TRÄDGÅRD!

 
 
 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *